Konkurs za studente

fotografska radnja foto sara - mirijevo i novi beograd - blok 23 fontana

 

Dragi studenti,

 

Zbog povećanog obima posla i odlaska stalno zaposlene na trudničko bolovanje, želimo da proširimo naš tim. Zapošljavamo 3 studenta/studentkinje struka srodnih fotografskoj (dizajneri, IT, tehničke struke i slično) za rad preko omladinske zadruge, sa mogućnošću i stalnog zaposlenja.

 

RADNO VREME

Rad po smenama u trajanju od 4h i / ili 8h, uz mogućnost prilagođavanja rasporedu predavanja sa fakulteta.

 

LOKACIJA

Lokacija radnog mesta je u Beogradu (Novi Beograd ili Mirijevo), uz zajednički dogovor sa zaposlenim.

 

OPIS POSLA

Komunikacija sa klijentima, preuzimanje, izrada i izdavanje porudžbina

 

OBAVEZNE VEŠTINE

  • Poznavanje osnova rada na računaru, slanje e-mailova, korišćenje interneta, prebacivanje fajlova… 
  • Poslovna komunikacija i ljubaznost (želimo u svom timu komunikativnu osobu sa pozitivnim pristupom rešavanju svakodnevnih poslovnih izazova)

 

EPIDEMIOLOŠKE MERE

Uz poštovanje svih epidemioloških mera i minimalnim kontaktom sa klijentima, samo preko šaltera za prijem i izdavanje porudžbina, radno okruženje podrazumeva izolovan i u potpunosti ograđen prostor između zaposlenih i klijenata.

 

ZARADA

Visina radnog sata zavisiće od stručnosti i kompetencija studenta, a biće precizirana nakon procene stručnih sposobnosti. Plata je redovna i svi studenti su prijavljeni preko omladinske zadruge. Nakon 6 meseci, na lični zahtev studenta, možemo izdati i potvrdu o obavljenoj stručnoj praksi koja se može koristiti na fakultetu.

 

PRIJAVA NA KONKURS

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume i ako ste ozbiljno zainteresovani za rad u našoj firmi, pošaljite svoju biografiju na mejl adresu fotosara.oglas@gmail.com uz naznaku radne pozicije za koju aplicirate (student / omladinac), naziv fakulteta, usmerenja i trenutne godine studija ili popunite formular u nastavku.
 
Na razgovor će biti pozvani samo kandidati koji ulaze u uži krug izbora. Sve aplikacije biće tretirane uz potpunu diskreciju.
 

 

 
error: Content is protected !!