×
Foto Sarameni

O NAMA

Mi smo porodična firma "Foto Sara" i možemo se pohvaliti tradicijom dugom više od 30 godina sa poslovnicama na više različitih adresa u Beogradu. Naš osnivač Momo Tvrdišić je započeo fotografsko putovanje u foto klubu "Studentski grad" davne 1984. godine i od tada se aktivno bavi fotografijom i aktivno je ulagao u svoje visoko stručno obrazovanje.

foto knjiga poslovnica u Mirijevu poslovnica na Novom Beogradu fotografska platna

Prema tehničkoj opremljenosti i stručnosti kadra, spadamo u vodeće u našoj zemlji. Nalazimo se na 4 lokacije u Beogradu i u svim našim objektima nalaze se Frontier fotografske mašine poslednje generacije za brzu izradu fotografija, štamparske digitalne mašine, ploteri... Fotografije se izrađuju na originalnom Fuji papiru sa originalnim kertridžima, što garantuje trajnost i visok kvalitet Vaših fotografija. Sve usluge možete dobiti u najkraćem mogućem roku, a kvalitet jednak ili bolji kvalitetu fotografskih radnji iz bilo koje svetske prestonice.

Naš visoko obrazovan kadar je edukovan za najkompleksnije obrade u Photoshop programu, kao i za sve Vaše zahteve iz oblasti fotografije. Kod nas možete obaviti sve usluge koje postoje u fotografskom svetu (izrada fotografija svih dimenzija, fotografisanje za dokumenta, fotografije na platnu, retuš i kolorizacija starih i oštećenih fotografija, lasersko graviranje i sečenje, izrada reklamnog materijala za firme, servis fotografskih mašina, fotografisanje u studiju...).

Naš moto je da je klijent uvek u pravu, a tajnost i sigurnost Vaših podataka i fotografija je imperativ naše firme.

Za nas je svaki Vaš poseban dan veliki. Fotografišemo sve Vaše proslave u Srbiji i van nje (i male i velike), bez obzira na broj gostiju koji pozivate, jer za nas broj gostiju ne odražava veličinu slavlja, već to čine ljudi koji su prisutni. Biće nam čast da nas pozovete da fotografišemo Vaše venčanje, prvi ili osamnaesti rođendan Vašeg deteta, krštenje, proslavu diplomskog, zlatnu svadbu ili veridbu, godišnjicu Vaše firme, godišnjicu mature ili bilo koji drugi Vaš povod za osmeh i slavlje.