Konkurs za proširenje našeg tima

Zbog povećanog obima posla, želimo da proširimo naš tim sa kvalitetnim i stručnim kadrom, na obostrano zadovoljstvo. Lokacija radnog mesta je u Beogradu (Novi Beograd ili Mirijevo), uz zajednički dogovor sa zaposlenim. Otvorena su radna mesta na dve radne pozicije za koje raspisujemo konkurs.
 

1. RADNA POZICIJA ZA STUDENTE/OMLADINCE

Zapošljavamo ozbiljne studente koji žele da pronađu stabilan posao na duže vreme i zarađuju sve vreme tokom studiranja. Rad po smenama u trajanju od 4h ili 8h, uz mogućnost prilagođavanja rasporedu predavanja sa fakulteta.
 

2. RADNA POZICIJA ZA NEZAPOSLENO LICE

Zapošljavamo ozbiljnu osobu za rad na duže vreme. Rad po smenama u trajanju od 8h.
 
 

OPIS POSLA:

  • Komunikacija sa klijentima, preuzimanje i izdavanje porudžbina
  • Obavljanje usluga fotokopiranja, štampanja, izrada fotografija, priprema foto proizvoda iz naše ponude
 

OBAVEZNE VEŠTINE:

  • Poznavanje osnova rada na računaru, slanje e-mailova, korišćenje interneta, prebacivanje fajlova… 
  • Poslovna komunikacija i ljubaznost (želimo u svom timu komunikativnu osobu sa pozitivnim pristupom rešavanju svakodnevnih poslovnih izazova)
 

POŽELJNE VEŠTINE:

  • Znanje rada u programu Adobe photoshop
  • Znanje rada u programu Adobe illustrator
  • Narezivanje cd/dvd, štampanje, skeniranje…
  • Znanje poslovne korespondencije i slepog kucanja
 

ZARADA:

Visina radnog sata zavisi od kvalifikacija i sposobnosti kandidata, tj. da li kandidat poseduje znanja u određenim softverima ili ne, što se ustanovljava na samom razgovoru za posao. Plata je redovna i svi zaposleni su prijavljeni.
 
 
Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume i ako ste ozbiljno zainteresovani za rad u našoj firmi, pošaljite svoju biografiju na mejl adresu fotosara.oglas@gmail.com uz naznaku radne pozicije za koju aplicirate (STUDENT/OMLADINAC ili NEZAPOSLENO LICE).
 
Na razgovor će biti pozvani samo kandidati koji ulaze u uži krug izbora. Sve aplikacije biće tretirane uz potpunu diskreciju.
error: Content is protected !!