×
Foto Sarameni

SVE ZA VAŠU SVEČANOST

Bezbrižno dočekajte najvažniji dan u Vašem životu, jer kod nas možete pronaći sve na jednom mestu. Poručite od nas za Vaše slavlje pozivnice, bedževe, majice, unikatno izgravirane leptir mašne i još mnogo toga.

Želite da se izdvojite od drugih po svojim fotografijama? Kontaktirajte nas što pre, jer pored mogućnosti da zakažete fotografisanje i snimanje Vašeg slavlja u visoko kvalitetnoj rezoluciji fotografija i video snimka, kod nas možete i zakazati fotografisanje u studiju. Obezbedite sebi najbolje fotografije i photo shooting prilagođen Vašim preferencama, jer svim smo drugačiji, a na nama je da prepoznamo Vašu ličnost i autentično je ovekovečimo na fotografijama. Specijalan poklon od nas je mogućnost da besplatno iznajmite venčanicu.

Naša topla preporuka za organizaciju svečanosti je restoran Dren, u kom se insistira na kvalitetnoj ponudi hrane, domaćim proizvodima i brzoj usluzi. Do restorana Dren se stiže veoma lako, sa isključenja "Tošin Bunar" sa autoputa. Restoran sa kapacitetom do 160 mesta, idealno je mesto za proslavu Vašeg venčanja i rođendana Vašeg deteta.

galerija

Pogledajte kako mi fotografišemo Vaš divan dan (venčanje, krštenje, rođendane...). Više...

pozivnice

Kod nas možete poručiti najrazličitije pozivnice za Vašu proslavu. Pogledajte kataloški izbor. Više...

galerija

Poručite unikatne majice za devojačko veče sa ličnim porukama po Vašem izboru ili neki od drugih originalnih proizvoda koje radimo. Više...

proizvodi

Poručite unikatne bedževe za venčanje sa ličnim porukama ili fotografijama po Vašem izboru. Više...