verenički prsten ideje za prosidbu

Udaj se za mene… 5 ideja kako da zaprosite devojku

Izabrali ste svoju lepšu polovinu, ali i dalje razmišljate kako da joj postavite najvažnije pitanje, jer želite biti originalniji od poklanjanja samo prstena… U nastavku se nalaze predlozi, kako da je uz našu pomoć iznenadite i zaprosite uz reči „Udaj se za mene“.

 

Magična šolja sa natpisom „Udaj se za mene“ i Vašom slikom

magicna solja sa porukom udaj se za mene

Izvedite je u restoran i zamolite konobara da vam donese kafu, a pre toga mu umesto njihovih šolja dajte magičnu šolju koju možete poručiti kod nas. Kada bude sipao vruću kafu pred njom, pojaviće se natpis: „Udaj se za mene!“

 

Foto knjiga

foto knjiga za zaljubljene - foto knjiga za prosidbu / veridbu, "udaj se za mene"

Foto knjiga je originalan način da zaprosite devojku uz unikatno dizajnirane stranice samo za vas sa vašim fotografijama i porukama po izboru. Na prve stranice napišite romantičnu posvetu, a ispod ljepljivom trakom pričvrstite zaručnički prsten. Napravite foto knjigu od vaših omiljenih slika i kažite nam koje komentare da napišemo ispod slika. Prvom prilikom zajedno prelistajte knjigu. Na poslednjoj stranici umesto komentara može pisati: „Učini me najsrećnijim i udaj se za mene…“

 

Vaša web stranica

personalizovani web sajt za veridbu

Za prave internet surfere poručite kod nas da vam napravimo web stranicu sa vašim domenom!  I onda joj samo pošaljite adresu stranice kao „nešto jako zanimljivo što ste pronašli za nju na Internetu, a da bi je moglo zanimati“. Kasnije taj sajt možemo prilagoditi formi pozivnice za vaše venčanje, čiji link biste slali svojim gostima.

 

Slagalica

slagalica - fotografija ili poruka po želji

Napišite na slagalici 10 razloga zašto se želite oženiti svojom dragom. Poklonite joj slagalicu u delovima koju će morati da sastavi.

 

Magnet za frižider

prosidba sa magnetima udaj se za mene

Poručite magnet za frižider sa vašom fotografijom i kreativnom porukom po vašem izboru. Ispišite prosidbu koja će je dočekati ujutru.

 

I još mnogo  foto proizvoda…

Ovo su samo neki od predloga. Naravno od Vas očekujemo da ćete osmisliti još mnogo svojih originalnih ideja koje ćemo Vam pomoći da realizujete i obradujete svoju lepšu polovinu, a onda nas pozovite i da fotografišemo vaše venčanje.

error: Content is protected !!