Bezbrižno dočekajte najvažniji dan u Vašem životu, jer kod nas možete pronaći sve na jednom mestu. Poručite od nas za Vaše slavlje POZIVNICE, BEDŽEVE, MAJICE, UNIKATNO IZGRAVIRANE LEPTIR MAŠNE i još mnogo toga.
Želite da se izdvojite od drugih po svojim fotografijama? KONTAKTIRAJTE NAS ŠTO PRE, jer pored mogućnosti da zakažete FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE VAŠEG SLAVLJA u visoko kvalitetnoj rezoluciji fotografija i video snimka, kod nas možete i zakazati FOTOGRAFISANJE U STUDIJU. Obezbedite sebi najbolje fotografije i photo shooting prilagođen Vašim preferencama, jer svim smo drugačiji, a na nama je da prepoznamo Vašu ličnost i autentično je ovekovečimo na fotografijama. Specijalan poklon od nas je mogućnost da BESPLATNO IZNAJMITE VENČANICU.

Naša topla preporuka za organizaciju svečanosti je restoran Dren, u kom se insistira na kvalitetnoj ponudi hrane, domaćim proizvodima i brzoj usluzi. Do restorana Dren se stiže veoma lako, sa isključenja “Tošin Bunar” sa autoputa. Restoran sa kapacitetom do 160 mesta, idealno je mesto za proslavu Vašeg venčanja i rođendana Vašeg deteta.