Bedževi

Unikatno dizajnirani bedževi kreirani prema želji klijenata (sa fotografijama ili tekstom), u svim bojama i sa svim tekstovima koje zamislite.

Foto-platno (canvas)

Fotografije na slikarskom platnu u svim dimenzijama (najmanji format je 20x30cm). Platno se može poručiti sa ili bez blind rama, kako i u kombinaciji multipanela (2,3 ili 4 platna).

Gedžeti

Veliki izbor gedžeta sa logoom firme (USB, VR, pametni satovi…). Za veći izbor kataloške ponude, kontaktirajte nas.

Hemijske olovke

Veliki izbor hemijskih olovaka sa logoom firme (metalne, plastične, gravirane, sito-štampane…). Za veći izbor kataloške ponude, kontaktirajte nas.

Kalendari

Veliki izbor kalendara (stonih i zidnih) sa logoom firme. Za veći izbor kataloške ponude, kontaktirajte nas.

Magična šolja

Šolja menja boju u odnosu na temperaturu. Kada sipate topao napitak, pojave se fotografija ili tekst koju ste izabrali prilikom porudžbine.

magicna solja sa porukom udaj se za mene

Majice

Majice, bodići i portikle sa fotografijama ili porukom po želji. Majice su dostupne u svim veličinama (ženski, muški i dečiji modeli). Izrada majici za devojačko ili momačko veče, majice sa logom firme, majice za rođendane…

Privesci

Veliki izbor privezaka za ključeve sa logoom firme (metalni, plastični, u različitim oblicima…). Za veći izbor kataloške ponude, kontaktirajte nas.

Privezak sa slikom

Privezak za ključeve sa fotografijom ili tekstom po želji. Postoji mogućnost da sa obe strane bude isti dizajn ili da sa svaka strana bude drugačije dizajnirana.

Upaljači

Veliki izbor upaljača (metalni i plastični u različitim bojama) sa logoom firme. Za veći izbor kataloške ponude, kontaktirajte nas.

error: Content is protected !!