Bedževi

Unikatno dizajnirani bedževi kreirani prema želji klijenata (sa fotografijama ili tekstom), u svim bojama i sa svim tekstovima koje zamislite.

Foto-platno (canvas)

Fotografije na slikarskom platnu u svim dimenzijama (najmanji format je 20x30cm). Platno se može poručiti sa ili bez blind rama, kako i u kombinaciji multipanela (2,3 ili 4 platna).

Jastuče pravougaono

Jastuče sa fotografijom ili tekstom. Dostupno u obliku srca i kvadrata (proveriti sa poslovnicom iz koje naručujete trenutno stanje željenog modela).

Jastuče srce

Jastuče sa fotografijom ili tekstom. Dostupno u obliku srca i kvadrata (proveriti sa poslovnicom iz koje naručujete trenutno stanje željenog modela).

Kugla sferna (loptasta)

Kugla u obliku sfere. Dostupna je sa ispunom zvezdica, srca i snega (proveriti  sa poslovnicom iz koje naručujete trenutno stanje željenog modela).

Magična šolja

Šolja menja boju u odnosu na temperaturu. Kada sipate topao napitak, pojave se fotografija ili tekst koju ste izabrali prilikom porudžbine.

magicna solja sa porukom udaj se za mene

Majice

Majice, bodići i portikle sa fotografijama ili porukom po želji. Majice su dostupne u svim veličinama (ženski, muški i dečiji modeli). Izrada majici za devojačko ili momačko veče, majice sa logom firme, majice za rođendane…

Privezak sa slikom

Privezak za ključeve sa fotografijom ili tekstom po želji. Postoji mogućnost da sa obe strane bude isti dizajn ili da sa svaka strana bude drugačije dizajnirana.

Sat

Sat sa željenom fotografijom. Dostupan u obliku srca, kvadrata i kruga (proveriti sa poslovnicom iz koje naručujete trenutnostanje željenog modela).

error: Content is protected !!