Usluge – foto i štamparske

fotografske i štamparske usluge u firmi Foto Sara

Obezbedite sebi sve foto usluge, brzu, povoljnu i kvalitetnu digitalnu štampu, koričenje svih vrsta seminarskih radova, izradu fotografija svih dimenzija, fotografisanje za dokumenta, retuš starih otografija, skeniranje i još mnogo toga.

 

FOTO USLUGE

IZRAĐUJEMO FOTOGRAFIJE U SVIM DIMENZIJAMA. Fotografije možete DIREKTNO POSLATI NA MEJL, na adresu naše poslovnice u kojoj želite da preuzmete fotografije ili ih možete doneti direktno na usb-u i sačekati da se urade. Ako Vaše fotografije nemate u digitalnom obliku, ne brinite jer kod nas možete i skenirati stare fotografije i filmove, i iste kasnije uradite kao fotografije. Osim na originalnim foto papirima, fotografije možete poručiti i na nekom od sublimacionih proizvoda.

Želite da se izdvojite od drugih po svojim fotografijama? KONTAKTIRAJTE NAS I ZAKAŽITE FOTOGRAFISANJE U STUDIJU. Obezbedite sebi najbolje fotografije i photo shooting prilagođen Vašim preferencama, jer svim smo drugačiji, a na nama je da prepoznamo Vašu ličnost i autentično je ovekovečimo na fotografijama.

AKO STE GREŠKOM OBRISALI FOTOGRAFIJE sa Vaše kartice. Ne paničite, nemojte ništa fotografisati na toj kartici i odmah je donesite kod nas. Velika je šansa da Vam vratimo većinu ili čak i sve fotografije.

Želite da retuširate Vaše stare fotografije, prebacite snimke sa starih VHS kaseta, skenirate filmove ili kolorizujete crno-belu fotografiju. Mi se brinemo da Vaše uspomene ponovo zasijaju i upotrebom najsavremenije tehnologije, REKONSTRUIŠEMO OŠTEĆENE FOTOGRAFIJE koje nam donesete, uz dodatnu mogućnost kolorizacije (pretvaranja crno-belih fotografija u fotografiju u boji). Kasnije Vaše fotografije možete uraditi na fotografskom platnu ili nekom drugom foto proizvodu iz naše ponude.

 FOTOGRAFIŠEMO ZA SVA LIČNA DOKUMENTA (lična karta, pasoš, sve vize, vozača dozvola, sportska legitimacija, indeks, đačka knjižica, bus-plus, fotografije za konkurs za stjuardese, fotografije za biografije…). Kod nas možete i očitati elektronska dokumenta koja posedujete (ličnu kartu, saobraćajnu ili zdravstvenu knjižicu, tahograf za vozače, licence za vozače…).

[Not a valid template]

ŠTAMPARSKE USLUGE

Obezbedite sebi brzu, povoljnu i kvalitetnu digitalnu štampu. Kod nas možete obaviti sledeće štamparske usluge:

  1. Fotokopiranja na digitalnim fotokopir mašinama sa visiko kvalitetnim otiskom (u boji i crno-belo);
  2. Očitavanja i štampanje ličnih dokumenata (lične karte, saobraćajne dozvole i zdravstvene knjižice);
  3. Štampanje nalepnica, deklaracije za Vašu firmu.
  4. Štampanje i koričenje seminarskih radova za projekte u školi ili na fakultetu;
  5. Skeniranje dokumenata;
  6. Fotokopiranje i štampanje na debljem papiru;
  7. Štampanje vizit-karti i flajera;
  8. Plastificiranje;
  9. …i još mnogo toga.

%

error: Content is protected !!