Porodična firma Foto Sara

fotografska radnja foto sara - mirijevo i novi beograd - blok 23 fontana

Mi smo porodična firma „Foto Sara“ i možemo se pohvaliti tradicijom dugom VIŠE OD 30 GODINA. Naše poslovnice se nalaze na više različitih adresa u Beogradu. Naš osnivač Momo Tvrdišić je započeo fotografsko putovanje u foto klubu „Studentski grad“ davne 1984. godine. Od tada se aktivno bavi fotografijom i aktivno je ulagao u svoje visoko stručno obrazovanje.
foto sara u fontani fotografska radnja

ZAGARANTOVAN KVALITET

Prema tehničkoj opremljenosti i stručnosti kadra, spadamo u vodeće u našoj zemlji. Nalazimo se NA VIŠE LOKACIJA U BEOGRADU. U svim našim objektima nalaze se Frontier fotografske mašine poslednje generacije za brzu izradu fotografija, štamparske digitalne mašine, ploteri… Fotografije se izrađuju NA ORIGINALNOM FUJI PAPIRU SA ORIGINALNIM KERTRIDŽIMA.  Ovo Vam garantuje TRAJNOST I VISOK KVALITET fotografija. Sve USLUGE možete dobiti u najkraćem mogućem roku, a kvalitet jednak ili bolji kvalitetu fotografskih radnji iz bilo koje svetske prestonice.

foto sara - maxi mirijevo

Naš visoko obrazovan kadar je edukovan za najkompleksnije obrade u Photoshop programu, i za sve Vaše zahteve iz oblasti fotografije. Kod nas možete obaviti sve USLUGE koje postoje u fotografskom svetu. Izrada fotografija svih dimenzija, fotografisanje za dokumenta, fotografije na platnu, retuš i kolorizacija starih i oštećenih fotografija, lasersko graviranje i sečenje, izrada reklamnog materijala za firme, servis fotografskih mašina, fotografisanje u studiju…

 

Naš moto je da je klijent uvek u pravu. TAJNOST I SIGURNOST VAŠIH PODATAKA I FOTOGRAFIJA su imperativ naše firme.

foto sara - maxi blok 23

 

Za nas je svaki Vaš poseban dan veliki. FOTOGRAFIŠEMO SVE VAŠE PROSLAVE U SRBIJI I VAN NJE (i male i velike). Za nas broj gostiju ne odražava veličinu slavlja, već to čine ljudi koji su prisutni. Biće nam čast da nas pozovete da fotografišemo Vaše  slavlje. Venčanje, prvi ili osamnaesti rođendan Vašeg deteta, krštenje, proslavu diplomskog, zlatnu svadbu ili veridbu, godišnjicu Vaše firme, godišnjicu mature ili bilo koji drugi Vaš povod za osmeh i slavlje. Kontaktirajte nas da zajedno sačuvamo uspomenu na Vaš poseban dan.

error: Content is protected !!